17 forskellige nationaliter arbejder hos Siemens i Sønderborg

17. september 2015 Erhverv

Godt halvandet år efter første spadestik fejrer Siemens i dag den officielle indvielse af sit nye kompetencecenter for flow. Her udvikler, producerer og markedsfører man højteknologiske flowmålere med en målenøjagtighed på op til 99,9% til blandt andet vand-, kemi- og fødevareindustrien.

Fra den officielle indvielse. Foto: Bo Bach Jensen

Fra den officielle indvielse. Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med denne skræddersyede nybygning, investerer Siemens målrettet i en kombination af vidensarbejdspladser og højautomatiseret produktion”, siger administrerende direktør for Siemens A/S, Jukka Pertola. I bygningen anvendes en række af Siemens egne bygnings- og produktionsteknologier, blandt andet til optimering af energiforbrug og produktionsstyring.

Medarbejderne i det nye flow kompetencecenter arbejder ikke kun internationalt, de er også meget internationale med ansatte fra i alt 17 forskellige nationaliteter. Så der tales udover dansk blandt andet regelmæssigt tysk, engelsk, kinesisk og selvfølgelig sønderjysk i den nye bygning. Med indflytning i det nye domicil er medarbejderne i administrationen, begyndt at arbejde uden faste arbejdspladser og egne kontorer efter Siemens Office Koncept. Det vil sige, at den ansatte hver morgen finder sig et ledigt bord i afdelingens afgrænsede åbne kontorlandskab, hvor også skabet med arbejdsredskaber og personlige ejendele befinder sig. Alle borde ryddes efter endt arbejdsdag og er dermed klar til en ny kollega dagen derpå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne arbejdsmåde er en spændende ny erfaring for os alle. Den sikrer en høj fleksibilitet og et endnu tættere samarbejde, understreger Ingolf Müller, adm. direktør for Siemens A/S Flow Instruments, på baggrund af de første måneders arbejde efter koncernens globale koncept. Dette indføres i alle nye Siemens bygninger verden over. Hele 26 mødelokaler, et stilleområde, diverse telefonbokse og flere sofaområder sikrer, at hver medarbejder lige efter temperament og arbejdsopgaver kan vælge de egnede rammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye bygning, som huser Siemens. Foto: Ole Kæhler

Den nye bygning, som huser Siemens. Foto: Ole Kæhler

Det nye domicil på i alt 7.600 m2, fordeler sig på 4.000 m2 produktionsareal til en af verdens mest moderne produktionsanlæg for Coriolis flowmålere,1.000 m2 testcenter for udviklingsafdelingen og 2.600 m2 administration. Derudover byder det nye flow kompetencecenter på en usædvanlig smuk udsigt over Alssund til stor glæde for medarbejdere og besøgende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere fra indvielsen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...