18-årig stak med kniv i nattelivet

29. marts 2016 112

En 18-årig ung mand fra Sønderborg trak natten til søndag en kniv og stak en mand på et værtshus i Sønderborg, som den 18-årige besøgte sammen med en gruppe veninder.

Vidner har fortalt politiet, at veninderne ud på natten følte sig voldsomt generet af nogle mænd på værtshuset, blandt andet en 24-årige statsløs palæstinenser, som til dagligt bor i et flygtningecenter på Amager.

“Han blev ved med at henvende sig til dem, og de gad ham ikke. Han var meget nærgående, følte de, og det sagde de så til en ven, som lagde sig imellem. Det kom til tumult, og pigernes ven endte med at trække en kniv, som han stak i armen på den anden mand”, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, til Ekstrabladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 18-årige blev efterfølgende anholdt og stillet for en dommer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplan skal bane vejen for byggeri på Helene Hanssensvej

10. august 2022 Politik

Sønderborg Kommune har modtaget et projekt for udvikling af projektarealet ved Helene Hanssensvej i Sønderborg til boligområde. Bygherre ønsker at udvikle arealet som boligområde med tæt-lav boligbebyggelse, såsom række-, dobbelt- og klyngehuse. Forvaltningen vurderer, at det ansøgte projekt er i overensstemmelse med kommuneplanrammen for området, som er udlagt til tæt-lav- og etageboligbebyggelse, samt rekreativt område. […]

Læs mere...