180 km. cykelløb med målstreg på Dybbøl Banke

23. august 2015 Kultur

toppSønderborg Cykel Klub var Søndag vært for 4. afdeling af Post Cup, hvor næsten hele den danske elite var til start – kun U23-landsholdet er i Frankrig til Tour de l’Avenir.

Ruten er kendt fra DM og flere Post Danmark Rundt-etaper med opløb ved møllen på toppen af Dybbøl Banke. Løbet starter med 10 lange omgange à 14,5 km i det bakkede område mellem Alssund og Nybøl Nor, og afsluttes med 7 korte omgange på 5 km.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rytterne skal altså hele 19 gange forcere den 900 m lange Dybbøl Banke, der stiger med 4,9% i gennemsnit, og den 550 m lange stigning på Dybbøløstenvej.

Dagens vinder blev Jonas Aaen fra Riwal Platform Cycling Team med Morten Øllegaard også fra Riwal Platform Cycling Team som nummer to.

Tredjepladsen gik til Stefan Djurhus fra Team Almeborg-Bornholm.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...