1816 Ladywalk-kvinder fik både gået og hyggesnakket

22. maj 2023 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag aften begav et væld af kvinder sig ud på Ladywalk-ruterne – og de alle fik bevæget både ben og snakketøj. Og det er lige dét, som det handler om. Gå en lang eller endnu længere tur og få nogle gode snakke undervejs, mens man samtidig støtter et godt formål.

“Der var 1720 kvinder, som havde tilmeldt sig på forhånd og så er der 96, som købte sig en billet lige inden starten”, siger Jonny Arnold fra Sønderborg Familie og Firmasport. De tre største hold fik – traditionen tro – hver en pokal. Det var Danfoss med 89 i kvinder på holdet, næststørste hold var SdU Flensborg, som er Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger, som stillede med 73 deltagere. Det var lige en enkelt mere end holdet fra Landbrugsstyrelsen, som havde 72 kvinder med til start.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var byrådsmedlem Ellen Trane Nørby, som holdt en lille tale inden kvinderne – med Sønderborg Garden i front – begav sig ud på ruterne – og i skoven stod Green Forest Pipe Band og spillede for dem.

“Ladywalk er et fantastisk arrangement, som år efter år samler kvinder over hele landet. Også her i Sønderborg. Vi er her igen og vi er her sammen og vi samler penge ind til Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen”, sagde Ellen Trane Nørby i sin Ladywalk-tale.

“Vi skal huske at gøre noget for at blive ved med at være sunde og er der tid til det, så skal vi melde os ind i de foreninger, som gør en indsats for de kvinder, som er syge og har brug for hjælp”, sagde hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

19. marts 2024 Erhverv, Sønderborg

Tænk ud af boksen med Battle Box hos Maximum Sønderborg

19. marts 2024 Erhverv

Maximum Sønderborg har netop introduceret en forlystelse, der sætter gæsternes evner på prøve og skaber sjove minder. Navnet på den nye forlystelse er Battle Box, hvor alle bliver udfordret som aldrig før. ”Forestil dig et rum fyldt med 12 hvide bokse. Det ser måske simpelt ud, men hver boks gemmer på 4-7 udfordringer og gåder, […]

Læs mere...