1864-arrangementer: En bragende succes for Sønderborg

31. juli 2014 Kultur

Hvis Historiecenter Dybbøl Banke og Sønderborg Turistkontor har skrevet i køreplanen for 2014, at de vil sikre fokus på Sønderborg her i 150 året for nederlaget til preusserne, så kan der sættes et flueben eller skrives: Succes.1864

Opgaven er klaret – og de to aktive steder har løst den i fællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I søndags nåede vi op lige så mange besøgende i Historiecenter Dybbøl Banke, som vi gjorde i hele 2013, siger  Mogens Johansen fra Historiecentret.

På Turistkontoret har de ansatte også noteret sig, at 1864 har stor interesse.

– Stort set alle såkaldte 1864-produkter sælger rigtigt godt, siger turistchef Karsten Justesen til Sønderborg Nyt. han fortæller, at det især er de historie-interesserede, der blev trukket hertil af de store arrangementer i skanserne og på Kær.

Artiklen fortsætter under annoncen

De historiske rundvisningeribyen kører rimeligt godt og det går sådan nogenlunde med nyheden: Historiske busture ned over grænsen.

– Men nu kommer dramaserien om 1864 jo i fjernsynet og det vil trække mere bredt, siger turistchefen.

– 2014 er en succes på mange måder og der er mange mennesker, der har del i den. Ikke mindst alle de frivillige, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49