1864-arrangementer: En bragende succes for Sønderborg

31. juli 2014 Kultur

Hvis Historiecenter Dybbøl Banke og Sønderborg Turistkontor har skrevet i køreplanen for 2014, at de vil sikre fokus på Sønderborg her i 150 året for nederlaget til preusserne, så kan der sættes et flueben eller skrives: Succes.1864

Opgaven er klaret – og de to aktive steder har løst den i fællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I søndags nåede vi op lige så mange besøgende i Historiecenter Dybbøl Banke, som vi gjorde i hele 2013, siger  Mogens Johansen fra Historiecentret.

På Turistkontoret har de ansatte også noteret sig, at 1864 har stor interesse.

– Stort set alle såkaldte 1864-produkter sælger rigtigt godt, siger turistchef Karsten Justesen til Sønderborg Nyt. han fortæller, at det især er de historie-interesserede, der blev trukket hertil af de store arrangementer i skanserne og på Kær.

Artiklen fortsætter under annoncen

De historiske rundvisningeribyen kører rimeligt godt og det går sådan nogenlunde med nyheden: Historiske busture ned over grænsen.

– Men nu kommer dramaserien om 1864 jo i fjernsynet og det vil trække mere bredt, siger turistchefen.

– 2014 er en succes på mange måder og der er mange mennesker, der har del i den. Ikke mindst alle de frivillige, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...