1864-skuespiller lover masser af smæk for skillingen

14. oktober 2014 Uncategorized
Johannes

Johannes Lassen alias Wilhelm Dinesen i 2014-dress foran soldater 1864-udrustning på markedspladsen ved Sønderborg Slot. Foto: Bo Bach Jensen

Debatten om Danmarks Radios stort anlagte 1864-serie fortsætter med at holde sindene i gang på de sociale medier, og mens den almindelige del af befolkningen kun har set et afsnit – det, der blev vist søndag aften, har enkelte et bredere indsigt i, hvad “1864” rummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af dem er den 35-årige skuespiller Johannes Lassen, der spiller rollen som Wilhelm Dinesen i “1864”. Han var i dag nummer to i rækken af skuespillere fra serien, som publikum kan møde, få en snak med og blive fotograferet sammen med på markedspladsen foran Sønderborg Slot.

“Jeg har fulgt debatten, og den vil jeg ikke blande mig i. Jeg kan bare sige – jeg garanterer – at I kan se frem til masser af underholdning og smæk for skillingen i de kommende afsnit. Og ja, så kommer krigen jo også”, siger Johannes Lassen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Personligt fremhæver han det drama, der udspiller mellem personerne i serien, og relationerne mellem dem, når de udsættes for det enorme pres, en krig i sagens natur er.

“I kommer til at møde mennesker, der ikke er sat sammen efter eget ønske, og I vil opleve deres reaktioner, når de udsættes for liv og død”, siger Johannes Lassen alias William Dinesen.

Efter “1864” varer det ikke længe, før man kan møde ham igen. Han og en række skuespil-kolleger er ved at lægge sidste hånd på indspilningen af filmen “Sommeren’92”, der handler om Danmark, der eksploderede, da fodboldlandsholdet til alles overraskelse vandt EM i Sverige.

Artiklen fortsætter under annoncen

I “Sommeren ’92” spiller Johannes Lassen fodboldspilleren Kent Nielsen.

“Jeg har da spillet lidt fodbold som dreng, men vi har lige afsluttet en måned lang træningslejr i Sverige. Her har jeg bl.a. øvet på det saksesparksmål, Kent Nielsen lavede i slutrunden”, fortæller Johannes Lassen.

Senere på året skal Johannes Lassen igen stå bag de rullende kameraer – til den tid gælder det endnu en stor DR-dramaserie “Bedrag”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...