1900 kvinder er klar til Ladywalk

Ladywalk '22. Arkivfoto: Ole Kæhler
Ladywalk '22. Arkivfoto: Ole Kæhler
15. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Når 1900 lokale kvinder den 27. maj tager traveskoene på, så er de en del af Danmarks største endagsmotionsevent, Ladywalk. De går dermed alle for en god sag.

Ladywalk og Sønderborg Familie og Firma Sport er glade for dette års tilmelding, og har – såfremt det flotte forårsvejr fortsætter –  en forventning om, at der nok vil komme en del tilmeldinger på dagen. Så vi har en forventning om, at vi kan sende ca. 1.900 damer ud på en vandretur på henholdsvis tre, syv og 12 km.

Tilmeldingen er ikke til nye deltagerrekorder – i 2019 deltog 3.500 – men set i lyset af to års corona er vi godt tilfredse med tilmeldingen i Sønderborg, skriver Sønderborg Familie og Firma Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen

12 km turen er desværre blevet ændret pga oktoberstormen i 2023. Gendarmstien fra Sønderskoven til Lambjerglund er ikke blevet gendannet, hvorfor vi har fået lov til at gå gennem Sønderskoven i stedet. Vi går ind fra Sønder Landevej til Kryb i Ly – hvor der er væskedepot – videre til Egetofte Naturskole og så mod Stenholt, Klinting og Vollerup, Sønderskoven og endelig tilbage til SFS-hallen. Syv-kilometerturen går samme vej, bortset fra turen gennem Sønderskovens sydlige del. Endelig vil tre-kilometeren blive i den forårsgrønne Sønderskov fra Kathrinelund og tilbage til Sundsmarkscentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udlevering af t-shirts og rygposer foregår i SFS-hallen fra kl. 15.30 og selve starten sker kl. 18.00 efter at Kirsten Karlsen fra Inner Wheel har holdt åbningstalen.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...