1900 protest-underskrifter imod trafikplan

10. november 2014 Uncategorized

Ved seneste optælling torsdag havde 1900 skrevet under på protestlisten mod den trafikplan, som Sønderborg Kommune har lagt ud til høring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er langt flere, end ægteparret bag underskriftindsamlingen, Randi og Henning Jepsen, Skovbrynet, havde regnet med.Unavngivet-173x118

De samler underskrifter frem til høringsfristens ophør 26. november og håber at komme op på 3000 underskrifter, skriver Sønderborg Ugeavis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er lagt lister ud i Sønderborgs butikker, men parret samler også selv underskrifter ind.

De har valgt ikke at bruge nettet.

Trafikplanen indeholder blandt andet ensretning af en række gader i Sønderborg – noget man forsøgte sig med, da Borgen åbnede. Dengang gav ensretningerne lange bilkøer. Sønderborg Handel accepterer kun nedlæggelse af p-pladser, hvis der oprettes nye tæt på stedet, som de fjernes fra.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...