21-årig mandlig dykker meldt savnet i forbindelse med vragdykning mellem Ærø og Als

22. april 2018 112

Fyns Politi modtog via alarm 112 søndag kl. 14:29 anmeldelse om, at en sportsdykker – en mand på 21 år og fra Morud – var savnet i forbindelse med vragdykning på en position mellem Ærø og Als.

Det oplyserFyns Politi i en pressemeddelelse.

Fire dykkere fra dykkerklubben Narhvalen var taget ud i gummibåd for at dykke på vraget af en tysk motortorpedobåd fra 2. verdenskrig. Vraget befinder sig på 32 meters dybde. I forbindelse med dykningen blev dykkerlederen i gummibåden, mens de tre dykkere var under overfladen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På ca. 25 meters dybde tilkendegav den 21-årige ved fagter, at han ville gå til overfladen. De to andre dykkere fortsatte ned til vraget og returnerede kort efter til overfladen.

Da de to dykkere kom til overfladen, var den 21-årige forsvundet. Der er siden anmeldelsen været søgt efter den 21-årige mand med helikopter og flere fartøjer, og det har indtil nu ikke været muligt at finde den savnede mand.

Det vurderes i skrivende stund, at det ikke længere er sandsynligt at finde den 21-årige dykker i live. Eftersøgningen er stadig i gangog der lægges planer for yderligere søgninger mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Familien til den savnede 21-årige mand er underrettet.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...