Lions Sønderborg gav penge til Lænkens vigtige arbejde

Hans Povl Kamper og Rikke Møller Pedersen
Hans Povl Kamper og Rikke Møller Pedersen
11. februar 2022 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag var Rikke Møller Pedersen fra Lænken på besøg hos Lions i Sønderborg, hvor hun fortalte om det arbejde, der gøres for at hjælpe mennesker med alkoholproblemer og deres pårørende.

Hans Povl Kamper gav – på vegne af Lions – Rikke Møller Pedersen 5.000 kroner, der skal bruges på det store arbejde, der gøres i Lænken.

“Nogle af pengene har vi tjent i vores bogbutik i Store Rådhusgade, hvor vi sælger brugte bøger og rabathæfter til byens butikker”, siger Frode Sørensen fra Lionas til SønderborgNYT. Bogbutikken er åben lørdage mellem 11:30 og 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lænken Sønderborg er en lokal forening, som danner rammen om et fællesskab uden alkohol. Vi er ikke en afholdsforening, men en forening bestående af tidligere alkoholikere og pårørende til alkoholikere. Vi mødes to gange i ugen, mandag og torsdag, fra 18-20”, siger Rikke Møller Pedersen.
I Lænken er der altid kaffe på kanden og tid til en snak.

 

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Borgmesteren holdt en 1. maj-tale om velfærd og krig

1. maj 2024 Politik

Gennem årene er der sat spørgmålstegn ved, om der er brug for en kampdag eller en kamp. Har vi ikke opnået stor velstand og fået et godt velfærdssamfund? Er der noget at kæmpe for som socialdemokrat eller som fagforening? Sådan indledte borgmester Erik Lauritzen sin 1. maj-tale fra talerstolen ved FH Sønderjyllands 1. maj-arrangement i […]

Læs mere...