2500 børn er tilmeldt aktiv sommerferie

7. juli 2013 Uncategorized

Bueskydning, motocross, sejlads og meget andet. Listen over aktiviteter, som børnene i flere syd- og sønderjyske kommuner kan melde sig til i sommerferien er alen lang.

Også i Sønderborg mærker man stor tilslutning til aktiv-sommerferie, som udbuddet hedder. For det er vigtigt, at børn og unge har noget at give sig til i sommerferien, fortæller SSP-konsulent i Sønderborg, Ole Rasmussen.

– Det er vigtigt, at børn laver noget, og at de kommer ud og deltager i nogle sociale fællesskaber, siger han. Lige nu er i omegnen af 2500 børn tilmeldt forskellige aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de unge mennesker keder sig, så kan det have en kedelig effekt.

– Der er et gammelt ordsprog, der siger, at ledighed er roden til alt ondt. Og det tror vi på stadigvæk holder. For hvis du ikke har noget at lave, så er det, at du finder på alle de der tåbelige ideer og laver et eller andet åndssvagt, siger Ole Rasmussen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...