2500 børn er tilmeldt aktiv sommerferie

7. juli 2013 Uncategorized

Bueskydning, motocross, sejlads og meget andet. Listen over aktiviteter, som børnene i flere syd- og sønderjyske kommuner kan melde sig til i sommerferien er alen lang.

Også i Sønderborg mærker man stor tilslutning til aktiv-sommerferie, som udbuddet hedder. For det er vigtigt, at børn og unge har noget at give sig til i sommerferien, fortæller SSP-konsulent i Sønderborg, Ole Rasmussen.

– Det er vigtigt, at børn laver noget, og at de kommer ud og deltager i nogle sociale fællesskaber, siger han. Lige nu er i omegnen af 2500 børn tilmeldt forskellige aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de unge mennesker keder sig, så kan det have en kedelig effekt.

– Der er et gammelt ordsprog, der siger, at ledighed er roden til alt ondt. Og det tror vi på stadigvæk holder. For hvis du ikke har noget at lave, så er det, at du finder på alle de der tåbelige ideer og laver et eller andet åndssvagt, siger Ole Rasmussen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...