2500 børn er tilmeldt aktiv sommerferie

7. juli 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Bueskydning, motocross, sejlads og meget andet. Listen over aktiviteter, som børnene i flere syd- og sønderjyske kommuner kan melde sig til i sommerferien er alen lang.

Også i Sønderborg mærker man stor tilslutning til aktiv-sommerferie, som udbuddet hedder. For det er vigtigt, at børn og unge har noget at give sig til i sommerferien, fortæller SSP-konsulent i Sønderborg, Ole Rasmussen.

– Det er vigtigt, at børn laver noget, og at de kommer ud og deltager i nogle sociale fællesskaber, siger han. Lige nu er i omegnen af 2500 børn tilmeldt forskellige aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de unge mennesker keder sig, så kan det have en kedelig effekt.

– Der er et gammelt ordsprog, der siger, at ledighed er roden til alt ondt. Og det tror vi på stadigvæk holder. For hvis du ikke har noget at lave, så er det, at du finder på alle de der tåbelige ideer og laver et eller andet åndssvagt, siger Ole Rasmussen.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...