29-årig mand dømt for vold, trusler og andre ting

22. april 2020 112

En 29-årig mand fra Sønderborgs opland er onsdag blevet idømt 2 1/2 års fængsel.

Den 29-årige var tiltalt for grov vold, ulovlig tvang og blufærdighedskrænkelse mod en ung mand i september 2018. Offeret blev slået, truet og tvunget til af tage sit tøj af, hvorefter gerningsmanden fotograferede offerets skader og sendte billederne videre.

En anden ung mand blev frihedsberøvet, slået og truet med det formål at få udbetalt penge, skriver Anklagemyndigheden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tiltalen omfattede også, at den 29-årige i januar i år i Rødekro kastede molotovcocktails mod to personbiler, som fik store skader.

Politi har under efterforskningen blandt andet fundet et baseballbat, et samuraisværd og et antal skarpe patroner, der tilhørte den 29-årige. Han er derfor også tiltalt og dømt for ulovlig våbenbesiddelse.  Han har siddet varetægtsfængslet siden oktober 2019 og er fængslet frem til, at dommen kan afsones.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...