3-6 årige Familiespejdere i Augustenborg har deres egen Black Friday

23. november 2017 Kultur

De små Familiespejdere fra Augustenborg holder en alternativ Black Friday, når de fredag aften skal på mørketur i Augustenborgskovene.

De 12 små familiespejdere, som er mellem 3 og 6 år, mødes hver anden søndag sammen med deres forældre til forskellige udfordrende aktiviteter hos Augustenborgspejderne.

Som det har været traditionen, de sidste år, så bliver et af møderne i november flyttet til en fredag aften. Her møder de små spejder og deres forældre den udfordring, at de skal på mørketur i Augustenborgskoven, hvor de går med tændte petroleumslamper, skriver spejderne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På skovtur i mørke

Fordi årets tur falder sammen med Black Friday her Augustenborgspejderne valg at hoppe med på vognen og har kaldt arrangementet ”Black Friday”.

Turen starter ved det store Julemarked på Hertugslottet i Augustenborg, hvor Augustenborgspejderne har en bod hele weekenden. Herfra går man ud til hytten i skoven som Augustenborgspejderne deler med den lokale vandskiklub. Her laves der pølser over bål og der er tid til at hygge og opleve skoven og fjorden når det er mørkt, inden turen går hjem ad igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For familierne er det en anden måde at holde Black Friday på, børnene får en kæmpe oplevelse, da der for mange er første gang at de går ude i skoven når det er mørkt. Samtidig giver petroleumslamperne en helt specielt hygge/uhygge når lyset danner skygger ud i skovbunden.

Men det er også en hyggelig måde at være sammen på som familie og starte weekenden på en anderledes måde fortæller leder for familiespejderne Rudi Thomsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...