30 børnefamilier har fået julehjælp fra Dansk Folkehjælp

16. december 2020 Sønderborg

Tirsdag blev der delt gavekort ud til 30 af de børnefamilier, som var sluppet gennem nåleøjet til at få julehjælp.

“Gavekortene kommer fra vores salg i butikken og så fra donationer. Forleden kom en ældre dame ind i butikken og hun gav 500 kroner, som vi kunne bruge på julehjælp”, siger de frivillige i Dansk Folkehjælps genbrugsbutik i Perlegade.

Der er et gavekort til Rema 1000, så der kan købes madvarer og så er der et gavekort, som skal bruges til online julegaveindkøb.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi hjælper mange familier her i Sønderborg gennem julen”, sagde Dansk Folkehjælps generalsekretær Klaus Nørlem til SønderborgNYT, da butikken blev indviet og tilføjer, at de penge, der tjenes i Sønderborg også bruges i Sønderborg.

Billige i drift

“Jeg synes, det giver mening for vores frivillige, vores kunder og de mennesker, som kommer med brugt tøj og brugte ting, at de ved, at det gør en forskel for mennesker, der også bor her”, sagde generalsekretæren og tilføjede, at der i organisationen bruges 5,6 procent af overskuddet på drift.

Det betyder, at der leveres velgørenhed for 94,40 kroner, hver gang der handles for 100 kroner i Dansk Folkehjælps nye butik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk