Lions Sønderborg tilbyder gode oplevelser og godt fællesskab

I Bogbutikken tjenes der penge til donationer. Foto: Ole Kæhler
I Bogbutikken tjenes der penge til donationer. Foto: Ole Kæhler
7. januar 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lions i Sønderborg vil rigtigt gerne have flere medlemmer og udover at hjælpe til med at tjene penge, så kommer du til at lægge ører til en del spændende oplægsholdere.

”Det er oplægsholdere, som man almindeligvis ikke har mulighed for at høre og vi tager også på virksomhedsbesøg”, siger Erling Jørgensen, der er præsident for Lions Sønderborg.

”Hertil kommer, at du bliver en del af et herligt fællesskab, hvor vi mødes den anden og den fjerde torsdag i måneden”, siger Erling Jørgensen til SønderborgNYT. Møderne fandt tidligere sted på Hotel Sønderborg Strand, men de flyttes til bogbutikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Sønderborg tjener også penge. Blandt andet på deres rabathæfter, bogbutikken i Store Rådhusgade og som hjælpere ved koncerter i Mølleparken.

”De penge giver vi videre til Julemærkehjemmet Fjordmark, lokale plejecentre, Rendbjerghjemmet, Kvinde- og Krisecentret, Kirkens Korshær i Sønderborg, Lænken i Sønderborg, Ældre Sagen i Sønderborg og mange andre”.

Hvis du vil vide mere om Lions Sønderborg, så kan du sende en mail til præsidenten. Mailadressen finder du på foreningens hjemmeside, soenderborg.lions.dk

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...