310 kvinder hyggede sig på Kvindedagen i Sønderborg

9. marts 2016 Sønderborg

Hele 310 kvinder brugte tirsdag aften på AGS, der traditionen tro igen dannede ramme om Kvindedagen, hvor der dels er en pæn flok boder med alt lige fra repræsentanter for forskellige kvindelige netværk i Sønderborg, erhvervslivet, fritid og wellness. Herudover blev gæsterne også forkælet med musikalske rytmer fra repræsentanter fra Danfoss Orkestret.

Susan Rosenberg byder velkommen.

Susan Rosenberg byder velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvom kvinder i Danmark er nået længere end kvinder i andre lande, når det gælder rettigheder og ligestilling, så fejrer vi dagen og viser, vi bakker op om kvinder i andre lande. Og så skal kvinder blive ved med at mødes, debattere og diskutere”, siger Kvindekommiteens formand Susan Rosenberg i den åbningstale, der satte gang i dagens arrangement.

Temaet for dagen er Kvindeliv.

“Og der menes kvindeliv i bredeste forstand. Altså kvinder i Danmark og udlandet, rige, fattige, gifte, singler, frigjorte, ansatte, ledige og så videre”, siger Susan Rosenberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så kvindekampen handler om måder at leve på”, siger hun.

Aftenen igennem blev der solgt lotteri, hvor der kunne vindes virkeligt flotte sponsorpræmier.

Hele overskuddet giver Kvindekommiteen ubeskåret til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Stigende energiforbrug i Sønderborg-virksomhederne under Corona-pandemien

22. juni 2021 Samfund

Sønderborg virksomhedernes samlede energiforbrug steg i 2020 med 6 procent, og det er især virksomheder med gas i fremstillingsprocessen, der har haft en stigning i energiforbruget. Det viser den nyligt offentliggjorte Monitoreringsrapport for CO2-udledningen i Sønderborg-området for 2020. Den gode nyhed er, at virksomhedernes CO2-udledning siden 2007 er reduceret til 97.030 tons CO2,men det stigende […]

Læs mere...