Talentfulde fodboldpiger spillede med i prestigefyldt Eastern Open turnering

Fodboldpiger fra Dybbøl/Vojens/Haderslev. Pressefoto
2. april 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Under påsken tog 37 talentfulde fodboldpiger fra Dybbøl/Vojens/Haderslev turen til Holland for at deltage i den prestigefyldte Eastern Open-turnering. Den internationale begivenhed tiltrak hold fra forskellige hjørner af Europa, og konkurrencen var intens fra start til slut.

Dybbøl/Vojens/Haderslev deltog med tre hold i turneringen: To U13-hold og et U14-hold. Alle tre leverede imponerende præstationer gennem hele turneringen. De spillede hver seks kampe, hvor de kæmpede mod både danske, engelske og hollandske hold, før de nåede frem til finalen. Det var en rejse fyldt med spænding, hvor holdene viste deres evner og sammenhold på banen.

De to U13-hold havde enestående præstationer, idet de vandt alle deres puljekampe. Med imponerende sejre bag sig, kvalificerede de sig begge til finalen, hvor de tog første- og andenpladsen i stævnet. U14-holdet som deltog i en U15-række viste også deres færdigheder og kæmpede hårdt, holdet led ingen nederlag og opnåede en flot 5. plads, skriver Dybbøl Fodboldklub.

Men Eastern Open handler ikke alene om konkurrence på banen. Det er også en mulighed for at opleve og lære fra andre kulturer og spillestile. Udover fodboldkampe bød turen på sociale aktiviteter og lærerige øjeblikke, der styrkede båndene mellem spillerne og skabte uforglemmelige minder.

I betragtning af den hårde konkurrence og den dedikation, som pigerne viste på banen, var det uden tvivl en mindeværdig og succesfuld tur for Dybbøl/Vojens/Haderslev-holdene ved årets Eastern Open.