33-årig tyveri-mistænkt varetægtsfængslet i fire uger

23. oktober 2016 112

Søndag morgen modtog politiet en anmeldelse om, at en mand på cykel var i gang med at tage ting ud fra en varebil på Hilmar Finsensgade i Sønderborg.

“En politipatrulje stander cyklisten og det viste sig, at havde stjålet en del værktøj fra varebilen”, siger vagtchefen ved Syd- og Sønderjylands Politi. Den 33-årige mand blev anholdt og søndag eftermiddag blev han stillet foran en dommer, der varetægtsfængslede ham i fire uger.

“Så han har uden tvivl en del mere på samvittigheden”, siger vagtchefen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de fire uger er gået, så kommer den varetægtsfængslede igen for retten, hvor de forhold, som han mistænkes for, bliver behandlet. Hvis ikke anklageren er klar til at køre sagen, så kan retten enten forlænge fængslingen eller løslade manden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...