37 forhold sender islænding bag tremmer i 18 måneder

15. oktober 2019 112

En 33-årig mand, som er islandsk statsborger, og som bor i Aabenraa-området, blev mandag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt halvandet års ubetinget fængsel for blandt andet at have voldt nærliggende fare for seks betjentes liv eller førlighed.

Den 33-årige fik også en advarsel om udvisning til Island, skriver Politiet i en pressemeddelelse.

Den 4. juli 2019 klokken 12.50 standsede to politibetjente den 33-årige i et stjålet køretøj på Sydals. Og da betjentene havde åbnet fordøren og taget fat i manden for at få ham anholdt, satte den 33-årige bilen i gang, hvorefter begge politibetjente blev slæbt 10 – 15 meter efter bilen, faldt og pådrog sig skader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 23.30 kørte den 33-årige ind i to politibiler i forbindelse med en eftersættelse i Sønderborg.
I første omgang var den 33-årige kørt galt i forbindelse med eftersættelsen, men da en patrulje kørte op på siden af mandens køretøj, bakkede den 33-årige ind i politibilen og ramte bilens front. Og under den efterfølgende eftersættelse blev endnu en politibil ramt i siden.

Anklageskriftet ved mandagens retsmøde omfattede i alt 37 forhold. Og ud over hændelsen den 4. juli var der tale om flere tilfælde af tyveri, brugstyveri, vanvidskørsel, narkokørsel samt andre overtrædelser af færdselsloven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...