37 frivillige foreninger får støtte

9. februar 2020 Sønderborg

37 foreninger i Sønderborg Kommune kan glæde sig til positive tilsagn om, at de får penge fra de såkaldte §79-midler. Beløbene er på op til 10.000 kr., og de styrker foreningernes mulighed for at tilbyde et væld af aktiviteter til pensionister i kommunen.

”Vores foreningsliv præsterer en imponerende vifte af forskelligartede aktiviteter, som bidrager til mulighederne for at bevare et godt liv med sociale relationer og trivsel. I vores værdighedspolitik har vi desuden stort fokus på at undgå ensomhed, og her spiller foreningernes tilbud også en stor rolle”, siger formand for Social- og Seniorudvalget, Preben Storm i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

En række foreninger får det maksimale beløb på 10.000 kr., der uddeles denne gang, bl.a. vennekredsene ved plejecentrene Gråsten, Mølleparken, Hørup og Broager, pensionist- og ældreforeninger i Lysabild, Gråsten, Broager, Nordborg, Egen og Augustenborg/Sydals samt Herrehjørnet Ulkebøl Kirke, Velo Team Gråsten og Mandskoret Sønderborg.

HER på LINKET kan du se foreninger, der får penge

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...