37 frivillige foreninger får støtte

9. februar 2020 Sønderborg

37 foreninger i Sønderborg Kommune kan glæde sig til positive tilsagn om, at de får penge fra de såkaldte §79-midler. Beløbene er på op til 10.000 kr., og de styrker foreningernes mulighed for at tilbyde et væld af aktiviteter til pensionister i kommunen.

”Vores foreningsliv præsterer en imponerende vifte af forskelligartede aktiviteter, som bidrager til mulighederne for at bevare et godt liv med sociale relationer og trivsel. I vores værdighedspolitik har vi desuden stort fokus på at undgå ensomhed, og her spiller foreningernes tilbud også en stor rolle”, siger formand for Social- og Seniorudvalget, Preben Storm i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

En række foreninger får det maksimale beløb på 10.000 kr., der uddeles denne gang, bl.a. vennekredsene ved plejecentrene Gråsten, Mølleparken, Hørup og Broager, pensionist- og ældreforeninger i Lysabild, Gråsten, Broager, Nordborg, Egen og Augustenborg/Sydals samt Herrehjørnet Ulkebøl Kirke, Velo Team Gråsten og Mandskoret Sønderborg.

HER på LINKET kan du se foreninger, der får penge

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...