38-årig varetægtsfængslet for røveri i Dagli’Brugsen

18. maj 2016 112

Onsdag middag blev en 38-årig dansk mand ført ind i Retten i Sønderborg, hvor en dommer skulle tage stilling til, om der var et grundlag for at sætte ham bag tremmer.

Foto: Ole Kæhler

Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Retten i Sønderborg oplyser til SønderborgNYT, at den 38-årige er varetægtsfænslet i fire uger og han har ikke anket kendelsen.

Politiet anholdt ham tirsdag sidst på eftermiddagen kl. 17:55 i forbindelse med et røveri i Dagli’Brugsen i Ulkebøl, som skete blot få minutter inden anholdelsen.

Vagthavende fortalte tirsdag til SønderborgNYT, at takket være årvågne vidner, så lykkedes det at få fanget den anholdte i en fart.

“Klokken 17:45 kom den 38-årige ind i Dagli’Brugsen i Ulkebøl, hvor han med vold og trusler om vold fik adgang til kassen, hvor han tog godt 13.000 kroner og stak af”, siger anklageren under grundlovsforhøret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han råbte: Dette er et røveri – åbn kassen – og så greb han fat i en ekspedient og førte hende til kassen”, siger anklageren.

Tidligere uskyldigt dømt

Kort inde i grundlovsforhøret fortæller den 38-årige at han ikke har talt med politiet og heller ikke vil det.

“Politiet lyver og stiller folk op imod hinanden. Og mere har jeg ikke at sige”.

“Jeg har tidligere været kriminel i nogle år og har siddet på Vridsløse for et røveri, som jeg ikke havde lavet”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

En politibetjent hvisker til anklageren, at politiet mener, der er en medgerningsmand på fri fod.

“Så beder jeg om, at dørene lukkes”, siger anklageren.

“Politiet anholdt manden få minutter efter røveriet og pengene havde han ikke. Det tyder på, de er afleveret til en medgerningsmand”, siger anklageren.

Pressen mente, det tydede lige så meget på, at han måske har smidt dem fra sig.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Nu kan du købe helt speciel takeaway i NUS i Jernbanegade

3. august 2021 Erhverv

Caroline Grønning Lindthardt og hendes ægtefælle, Maja Grønning Lindhardt, har i dag, tirsdag, åbnet NUS som er et takeawaysted i Jernbanegade. Her bydes der på farve- og smagsoplevelser, hvor nydelsen er det allervigtigste. “Vi er madnørder med et meget stort N og den glæde vil vi gerne dele ud her i Sønderborg, hvor vi bidrager […]

Læs mere...