38-årig varetægtsfængslet for røveri i Dagli’Brugsen

18. maj 2016 112

Onsdag middag blev en 38-årig dansk mand ført ind i Retten i Sønderborg, hvor en dommer skulle tage stilling til, om der var et grundlag for at sætte ham bag tremmer.

Retten i Sønderborg oplyser til SønderborgNYT, at den 38-årige er varetægtsfænslet i fire uger og han har ikke anket kendelsen.

Politiet anholdt ham tirsdag sidst på eftermiddagen kl. 17:55 i forbindelse med et røveri i Dagli’Brugsen i Ulkebøl, som skete blot få minutter inden anholdelsen.

Vagthavende fortalte tirsdag til SønderborgNYT, at takket være årvågne vidner, så lykkedes det at få fanget den anholdte i en fart.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Klokken 17:45 kom den 38-årige ind i Dagli’Brugsen i Ulkebøl, hvor han med vold og trusler om vold fik adgang til kassen, hvor han tog godt 13.000 kroner og stak af”, siger anklageren under grundlovsforhøret.

“Han råbte: Dette er et røveri – åbn kassen – og så greb han fat i en ekspedient og førte hende til kassen”, siger anklageren.

Tidligere uskyldigt dømt

Kort inde i grundlovsforhøret fortæller den 38-årige at han ikke har talt med politiet og heller ikke vil det.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Politiet lyver og stiller folk op imod hinanden. Og mere har jeg ikke at sige”.

“Jeg har tidligere været kriminel i nogle år og har siddet på Vridsløse for et røveri, som jeg ikke havde lavet”, siger han.

En politibetjent hvisker til anklageren, at politiet mener, der er en medgerningsmand på fri fod.

“Så beder jeg om, at dørene lukkes”, siger anklageren.

“Politiet anholdt manden få minutter efter røveriet og pengene havde han ikke. Det tyder på, de er afleveret til en medgerningsmand”, siger anklageren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pressen mente, det tydede lige så meget på, at han måske har smidt dem fra sig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sønderborg

Påvirkede bilister blev anholdt

1. februar 2023 112

Tirsdag aften var der to bilister, som var påvirkede, mens de kørte og de begge blev sigtet og anholdt – og efterfølgende er der tappet blod fra dem. Resultatet af blodprøverne bliver afgørende for sagernes udfald. Den første bilist, som blev stoppet af politiet, da han kørte bil på Ringgade, er en 54-årig mand fra […]

Læs mere...