38 medlemmer til generalforsamling i Nord-Als Boldklub

30. januar 2018 Kultur

Forleden havde Nord-Als Boldklub sin ordinære generalformsaling i NB’s klubhus. Hele 38 medlemmer mødte op og alle deltog i den hyggelige fællesspisning i Nord-Als Idrætscenters cafeteria inden selve generalforsamlingen gik i gang. Traditionen tro stod menuen på biksemad.

Der var i øvrigt deltagelse af to æresmedlemmer, nemlig Peter Glock og Poul Lyngkilde, skriver NB i en pressemeddelelse.

Et deltagerantal på hele 38, vidner om at NB’s generalforsamling er et tilløbsstykke og om at klubbens medlemmer sætter en ære i, at følge med i årets gang i deres klub. Derudover nyder medlemmerne det hyggelige samvær, som generalforsamlingen i allerhøjeste grad også rummer. Som afslutning på den officielle del, blev der traditionen tro serveret lagkage og kaffe og trukket lod i NB´s støttemedlemslotteri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Club 22-medlem og tidligere NB-leder Mogens Christensen blev valgt som dirigent og skulle dermed styre forsamlingen. Dette klarede Mogens på fornemste vis.

Stabilt medlemstal

NB-formand Jesper Larsen lagde i sin beretning vægt på klubbens stabile medlemstal som NB har oplevet de seneste år og hvad rekruttering og fastholdelse af medlemmer kræver.

Desuden beskrev han de samarbejder NB har med Nordals Idrætscenter, Nordals Skolen og FC Sønderborg. Som afslutning opsummerede han omkring dialogen og tankerne bag et ambitiøst kunstgræsbane- projekt i Nordborg og omkring klubbens økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere lagde ungdomsformand Jørgen Bundgaard vægt på ungdomsafdelingens store aktivitetsniveau og løftede sløret for en kommende Liverpool fodboldskole. Herefter var det seniorformand Lars Møllerskov og oldboysformand Jakob Steinvigs tur, hvorefter kasserer Michael Werner fremlagde et flot regnskab med overskud for 2017 samt budget for 2018.

Som afslutning på formanden Jesper Larsens beretning holdt generalforsamlingen et øjebliks stilhed for det afdøde æresmedlem Christian ”Geggan” Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De blev valgt

Der var nyvalg til René Schwab som seniorudvalgsmedlem.

I øvrigt var der genvalg til:

Ungdomsformand Jørgen Bundgaard

Kasserer Michael Werner

Bestyrelsesmedlem Ken Christiansen

Bestyrelsesmedlem Thom Jørgensen

Suppleant Ken Wonsyld

Revisor Carl Erik Rasmussen

Oldboysudvalgsmedlem Alfred Hansen

Nord-Als Boldklubs bestyrelse 2018:

Formand Jesper Larsen

Kasserer Michael Werner

Ungdomsformand Jørgen Bundgaard

Seniorformand Lars Møllerskov

Artiklen fortsætter under annoncen

Oldboysformand Jakob Steinvig

Bestyrelsesmedlem Mikael Kjærgaard

Bestyrelsesmedlem Anders Ebsen

Bestyrelsesmedlem Ken Christiansen

Bestyrelsesmedlem  Thom Jørgensen

Bestyrelsessuppleant Poul Antonisen

Bestyrelsessuppleant Ken Wonsyld

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...