The greatest gift – CD Release koncert med Sønderborg Gospel Choir

29. november 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

IMG_6266Det er en mørk og stormfuld aften, blæsten hyler gennem de øder gader i Sønderborg, og der er næsten ikke et levende væsen at finde i byen. Nede ved Marie Kirken, ser det dog lidt anderledes ud. Parkeringspladsen ude foran kirken er stopfyldt, ud gennem kirkens farvede mosaikvinduer, stråler et farvestrålende og tillokkende lys, man kan nærmest høre lyset hviske, kom nærmere, kom nærmere. Nåja, tænker jeg, hvorfor ikke, herude på parkeringspladsen er der ihvertfald ikke meget sjov ved at være, og nu har jeg jo alligevel vovet mig udenfor, så nu kan jeg ligeså godt tage de sidste skridt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have trasket frysende henover parkeringspladsen, bliver jeg mødt af en menneskemængde, der alle ligesom mig, forsøger på at slippe ind bag de tykke kirkemurer, hvor varmen venter. Stille og roligt lykkedes det at komme indenfor i en lun og fyldt kirke, og straks mødes man af storsmilende gospel sangere. De har taget opstilling rundt om i kirken, og hilser varmt på de frysende gæster, der kommer ind udefra kulden.

IMG_6551Efter en lille halv times tid, er kirken fyldt op, og grunden til at jeg har vovet mig udenfor denne kolde blæsende aften, skal nu til at tage sin start. Sønderborg Gospel Choir har det seneste halve års tid, knoklet som en gal, med at få deres nye jule CD, The Greatest Gift, klar til at blive fremvist og aflyttet af offentligheden. Indtil nu har det kun været en meget lille lukket kreds, der har været så heldige at have set og lyttet til cden. Hvad er så mere nærliggende, end at fejre udgivelsen af korets julecd, med en julekoncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

I aften er tiden så kommet til at fejre udgivelsen med en julekoncert i Marie Kirken. Som sædvanligt trækker SGC fulde huse, næsten ikke en stol er ledig inde i kirken, og der lyder en forventningsfuld mumlen fra de fremmødte publikummer. Pludselig går dørene op, og syngende og klappende. nærmest danser medlemmerne af Sønderborg Gospel Choir samt Gospel for kids samt Gospel for Teens op ad kirkegulvet. Scenen er sat, de næste 90 minutter står i sangens tegn.

 

26. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Grønt lys fra Sønderborg Varme til sammenlægning med Broager Fjernvarme

26. april 2024 Erhverv

Billigere fjernvarme til forbrugerne og bedre muligheder for at skabe et grønt fjernvarmenet. Det er et par af gevinsterne ved at sammenlægge Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.a. og Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a, og bestyrelserne i begge selskaber har netop fået solid opbakning til at fortsætte drøftelserne om sammenlægning. Siden november har Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.a. og Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a […]

Læs mere...