Concerto Köln optages af Danmarks Radio

9. januar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når det verdenskendte barokensemble Concerto Köln lørdag eftermiddag spiller i Riddersalen på Sønderborg Slot, vil Danmarks Radio være på pletten og optage koncerten til P2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Sønderborg Musikforening, der arrangerer koncerten sammen med Sønderborg Kommune.

“Vi er meget glade for det samarbejde. Den type arrangement er lidt for stor en mundfuld for vores forening alene, siger musikforeningens formand, Sus Beckedorf i n pressemeddelelse.

concerto_koln_shunske_sato_violin_410

Violinisten Shunske Sato

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Hun glæder sig selv til blandt andet at høre Vivaldis ”De Fire Årstider” med den japanskfødte violinist Shunske Sato i hovedrollen.

“Det er et meget levende og spændende orkester at opleve”, siger Sus Beskedorf med henvisning til, at Concerto Köln også for to år siden spillede en koncert i Sønderborg.

Når Danmarks Radio denne gang er til stede for at optage, vil publikum dog kun mærke det ved, at der vil være kabler på gulvet og mikrofoner sat op.

Koncerten på lørdag begynder kl. 16, og dørene til riddersalen åbnes kl. 15.30. Billetter á 120 kr. kan købes via billetten.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen inkluderer, at musikforeningen byder på et glas vin fra Wohlenberg i pausen.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...