4 x 40-års jubilarer i en 40-årig broderloge

5. december 2015 Sønderborg

” width=”1024″ height=”702″ /> De fire modtagere af 40-års hæderstegn sammen med vores overmester Heino Edelskov og Distriktsdeputeret Storsire Rubin Dyreborg Nielsen, distrikt VII.

For 40 år siden, den 19. april 1975, blev vores broderloge stiftet – og ved højtidelige ceremonier den 21. oktober og 25. november i år modtog 4 brødre:

Ex. storrepræsentant Lars Høegh Jørgensen, broder Kurt Holmann Madsen,  ex. storrepræsentant Aage Gaasvig og ex. mester Frits Thede deres 40-års hæderstegn.

          Og det er ret usædvanligt med 4 x 40-års jubilarer i en 40-årig broderloge.

Distriktsdeputeret Storsire Rubin Dyreborg Nielsen, distrikt VII, holdt en festtale for de fire brødre, og vores overmester Heino Edelskov overrakte de brødrene deres 40-års hæderstegn, skriver Broderloge Nr. 100 Dybbøl Banke.

Flot udvikling

Broderloge nr. 100 Dybbøl Banke kan også være stolte over de senere års positive udvikling.

Vi er i dag den største Odd Fellow broderloge i Sønderjylland, og målet er at blive endnu større.

Ikke kun logens størrelse er væsentlig. Vi vil også gerne byde flere velkommen i vores loge, så de får mulighed for at opleve ordenens etik, som inspirerer til en positiv og omsorgsfuld livsholdning til andre mennesker.

Brødre i alle aldre

Broderloge nr. 100 Dybbøl Banke er en af de loger i Danmark, som har en ret høj tilgang af yngre brødre. Med brødre mellem 32 og 94 år har vi en ret fantastisk aldersmæssig sammensætning. En aldersspredning som ikke mærkes til logemøderne, men som giver en rigtig god inspiration til alle brødrene.

Vores overmester, Heino Edelskov, 39 år, er den yngste overmester i Odd Fellow broderlogerne i Danmark.

Den positive ånd i vores loge afspejles i en meget høj mødeprocent til de ugentlige møder onsdag aften.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk