400 konfirmander og præster med i rollespil

28. januar 2015 Kultur

Den 5. februar samles 400 konfirmander og præster fra Sønderborg Provsti til et rollespil om tro og etik i Christianskirken. Dette års konfirmandevnet er tilrettelagt i samarbejde med Rollespils Akademiet, som sammen med provstiets udvalg har designet et etisk rollespil, hvor emner som godt og ondt, tro og tvivl og synd og forladelse sættes på spidsen.

Konfirmanderne sendes klassevis rundt i kirken til stationer, hvor professionelle rollespillere præsenterer dem for etiske dilemmaer, som konfirmanderne selv skal tage stilling til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollespil er et stærkt værktøj til at give de unge oplevelser, som de normalt ikke kan få, og det giver dem samtidig mulighed for at eksperimentere med alternative virkeligheder og stille skarpt på vigtige emner som tro og etik.

Vi glæder os til at præsentere konfirmanderne for en tankevækkende og utraditionel gudstjeneste med fokus på etiske dilemmaer i øjenhøjde. Rollespillet afsluttes med en fælles ungdomsgudstjeneste.

Se evt. nærmere på: www.rollespilsakadamiet.dk
eller kontakt ungdomspræst Christina Holm Egelund på mail: CIHE@km.dk  – eller telefon: 51168006

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...