400 konfirmander og præster med i rollespil

28. januar 2015 Kultur

Den 5. februar samles 400 konfirmander og præster fra Sønderborg Provsti til et rollespil om tro og etik i Christianskirken. Dette års konfirmandevnet er tilrettelagt i samarbejde med Rollespils Akademiet, som sammen med provstiets udvalg har designet et etisk rollespil, hvor emner som godt og ondt, tro og tvivl og synd og forladelse sættes på spidsen.

Konfirmanderne sendes klassevis rundt i kirken til stationer, hvor professionelle rollespillere præsenterer dem for etiske dilemmaer, som konfirmanderne selv skal tage stilling til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollespil er et stærkt værktøj til at give de unge oplevelser, som de normalt ikke kan få, og det giver dem samtidig mulighed for at eksperimentere med alternative virkeligheder og stille skarpt på vigtige emner som tro og etik.

Vi glæder os til at præsentere konfirmanderne for en tankevækkende og utraditionel gudstjeneste med fokus på etiske dilemmaer i øjenhøjde. Rollespillet afsluttes med en fælles ungdomsgudstjeneste.

Se evt. nærmere på: www.rollespilsakadamiet.dk
eller kontakt ungdomspræst Christina Holm Egelund på mail: CIHE@km.dk  – eller telefon: 51168006

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 112, Sønderborg

Bilist påvirket af heroin, amfetamin og hash

28. september 2023 112

Onsdag standsede politiet en bilist, som kom kørende på Skovbyvej i Mintebjerg på Sydals. “Betjentene skønnede at bilisten var påvirket af stoffer og hun indrømmede, at hun havde taget heroin, amfetamin og hash”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Betjentene ransagede bilen og tjekkede lommerne på den 35-årig kvinde fra Sydals og de […]

Læs mere...