Sommerrevy-direktøren: Alting går planmæssigt

22. maj 2015 Kultur

Skuespiller, musikere og lydfolkene i Sønderborg Sommerrevy brugte en stor del af fredagen på at få tilpasset lyden rent teknisk og samtidig skulle der for første gang øves sange med fuldt orkester.

Leif Maibom har lige tid til at fortælle i ti minutter, så skal der øves videre.

Leif Maibom har lige tid til at fortælle i ti minutter, så skal der øves videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Skuespillerne har en mikrofon og så en lille dims øret. I den kan man høre de andre skuespillere, sig selv og musikken – og det gælder op at få tilpasset lyden til den enkelte i hvert nummer. Det tager lidt tid”, siger Leif Maibom til SønderborgNyt. Fredag blev også første dag med fuldt orkester, så det med at synge var lidt anderledes end blot med Thomas Pakula på klaver.

Det går super godt

“Vi arbejder stadig med 30 numre. Der er ikke taget nogen af. Men det kan selvfølgelig komme. Nogle af numrene er selvfølgelig blevet skåret til, så de virker bedre”, siger revydirektør Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden premieren på lørdag er der tre forpremierer og de bliver optaget på video.revy1

“Inden premieren ser jeg det igennem derhjemme. Vurderer om numrene holder, rækkefølgen er den rigtige og om skiftene mellem numrene sidder lige i skabet”, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra mandag begynder holdet at spille hele forestillingen igennem. De første gange med stop og rettelser undervejs.

“Men så begynder vi at køre igennem uden stop og må prøve at redde eventuelle fejl undervejs”, siger direktøren. Hidtil har der været fokus på de enkelte sange og numre.

“Men nu skal vi se på helheden og fra tirsdag bliver det med fuldt kostumeskift, så vi kan se, om alting kan lade sig gøre”, siger Leif Maibom.

Myreflittig instruktør

Per Pallesen

Per Pallesen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rigtigt dejligt at arbejde sammen med Per Pallesen og det er en skøn aflastning, han er her”, siger Leif Maibom.

“Per Pallesen er en mand med stor erfaring og det er en fornøjelse at komme tæt på ham”, siger Maibom.

“Og så er han myreflittig.

Du kajn bestille din billet HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Politik, Sønderborg

Forvaltningen skal finde en vej til at Sønderborg får en skøjtebane

1. februar 2023 Politik

I budgetaftalen for 2023-2026 ønskes det, der laves alternative modeller for anlæg og drift af en skøjtebane i løbet af 2023. Det er afgørende, at et nyt projekt tager udgangspunkt i et offentlig-privat samarbejde, der samtidig kan bruges som showcase for energioptimering og moderne teknologi. ”Vi har bedt forvaltningen undersøge mulighederne for, hvordan vi kan […]

Læs mere...