48 Fremad-piger på vej til Holland

10. maj 2018 Kultur

Torsdag morgen mødte 48 fodboldpiger fra Fremad og en række trænere, ledere og supportere op ved Bygma Park i Sønderborg.

“Vi skal ned midt i Hoplland og spille med i et fodboldstævne”, siger Kim Andersen fra Fremad. Hn fortæller, det er forældre, der har arrangeret turen.

“Klubben har sådan set ikke haft noiget med det at gøre”, siger han og forklarer, at det er forældre, der har stået for kontakten til Holland, planlægning osv.

I Holland i eftermiddagstimerne

Torsdag eftermiddag lander bus og følgebiler i Rosmalen og så kan pigerne begynde at glæde sig til aftenens parade gennem byen, hvor der er præmier til de hold, der har de bedste bannere og de bedste “kampråb”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag er der åbningscermoni i OJC Rosmalen og sjove fodboldaktiviteter i dagtimerne og aftenen skal bruges på fest.

Lørdag skal der spilles fodboldkampe og overrækkes præmier. Derudover er der en straffesparkskonkurrence. Der er også plads til UEFA Respektcermoni.

Lørdagens aftentimer er såkaldt fritid, hvor der skal grilles – inden pigerne går i seng, så de er friske til hjemturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...