Apotekerhaven: Enhedslisten snakker politik med vælgerne

4. juni 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Enhedslistens Anders K. Brandt, der er byrådsmedlem og folketingskandidat bruger en del af torsdagen på at tale med vælgere ved Apotekerhaven ved Borgen i Sønderborg. Enhedslisten har blandt andet rettet blikket mod landdistrikterne.

“Vores folketingsmedlem Henning Hyllested fra Esbjerg er her også og vi kan fortælle, at Henning Hyllested har været med til at sikre penge, godt 600.000 kroner,  til projekter med bæredygtig kollektiv transport i Sønderborgs landdistrikter”, siger Anders K. Brandt til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Brandt til venstre og Henning Hyllested til højre får opbakning fra to partifæller.

Anders K. Brandt til venstre og Henning Hyllested til højre får opbakning fra to partifæller.

Projektets formål er at afprøve forskellige koncepter til styrkelse af mobiliteten og den kollektive trafik i udvalgte landdistrikter. Projektet indledes med en analysefase, der munder ud i et endeligt setup for afprøvning af en række forskellige tiltag, der skal omfatte landsbybusser, samkørsel, delebiler mv. Herefter afprøves forskellige koncepter i de udvalgte områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet rummer en høj grad af borgerinddragelse og en høj grad af efterfølgende dokumentation og evaluering, herunder er der en særlig opmærksomhed omkring beskrivelse af de juridiske og økonomiske spørgsmål. Særligt den juridiske afklaring vurderes at være central for, at de erfaringer projektet måtte generere, vil kunne anvendes til en videre udbredelse.

“Det er vigtigt, der gøres noget for, at borgere i landdsitrikterne kan komme frem og tilbage, selvom de ikke har bil”, siger Henning Hyllested til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

26. april 2024 Politik, Nordborg

Politisk debatmøde – hvor står vi og hvor vil vi hen?

26. april 2024 Politik

Torsdag aften havde Socialdemokratiet inviteret til ‘Dér derbAtter’ i medborgerhuset på Th, BrorsensVej i Nordborg og der var hele 112 mennesker, som gerne ville være med. “Vores plan med aftenen, det er få nogle ideer fra Jer, som vi kan tage med os. Jeg lover ikke, at de allesammen bliver til noget, men vi vil […]

Læs mere...