Bal Rei lærer dansk som frivillig på Mølleparken Plejecenter

9. juli 2015 Frivillige

Det er to år siden Bal Rei kom til Danmark som flygtning fra Nepal og som mange andre udlændinge har han opdaget, at det er ret svært at lære at tale dansk.

Bal Rei fortæller plejecentrets beboere om sit liv i Nepal.

Bal Rei fortæller plejecentrets beboere om sit liv i Nepal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er frivillig på Mølleparken Plejecenter og det er godt, fordi det hjælper mig til at blive bedre til sproget”, siger Bal Rei til SønderborgNYT.

Når Bal Rei skal forklare sig på dansk, så kræver det tålmodige lyttere og dem finder han på plejecentret, hvor de ældre har lagt øre til hans fortællinger om tiden i fangelejr og mange andre oplevelser fra Nepal.

“Jeg bliver bedre og bedre til dansk. Det tager bare tid, fordi den computer, jeg har mellem ørerne, kører lidt langsomt”, siger Bal Rei. Han er rigtigt glad for, at han kan være med til at gøre hverdagene en smule bedre for beboerne på plejecentret ved Mølledammen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...