Bal Rei lærer dansk som frivillig på Mølleparken Plejecenter

9. juli 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det er to år siden Bal Rei kom til Danmark som flygtning fra Nepal og som mange andre udlændinge har han opdaget, at det er ret svært at lære at tale dansk.

Bal Rei fortæller plejecentrets beboere om sit liv i Nepal.

Bal Rei fortæller plejecentrets beboere om sit liv i Nepal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er frivillig på Mølleparken Plejecenter og det er godt, fordi det hjælper mig til at blive bedre til sproget”, siger Bal Rei til SønderborgNYT.

Når Bal Rei skal forklare sig på dansk, så kræver det tålmodige lyttere og dem finder han på plejecentret, hvor de ældre har lagt øre til hans fortællinger om tiden i fangelejr og mange andre oplevelser fra Nepal.

“Jeg bliver bedre og bedre til dansk. Det tager bare tid, fordi den computer, jeg har mellem ørerne, kører lidt langsomt”, siger Bal Rei. Han er rigtigt glad for, at han kan være med til at gøre hverdagene en smule bedre for beboerne på plejecentret ved Mølledammen.

16. april 2024 Samfund, Sønderborg

OMBOLD og kommunen vil favne endnu flere udsatte borgere

16. april 2024 Samfund

Gennem et tre-årigt pilotprojekt, støttet af Den A.P Møllerske Støttefond med seks millioner kroner, vil OMBOLD og DIF i samarbejde med Sønderborg Kommune overføre erfaringerne fra fodbolden til floorball, badminton og løb/gang, så flere udsatte mennesker kan blive en del af idrætsfællesskaber. Selvom fodbolden de sidste par år har givet mange socialt udsatte mennesker i […]

Læs mere...