60.000 kroner delt ud fra Danfoss-medarbejdernes fond

1. juli 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Danfoss’ Jubilæumsfond, medarbejdernes egen sociale fond, uddelte den 1. juli 60.000 kroner til sociale formål. Hvert år på koncernens fødselsdag uddeler medarbejderne penge til foreninger og organisationer og viser på den måde deres respekt for det arbejde, der udføres.

Danfoss Jubilæumsfond blev stiftet i 1983, og hvert år siden er der blevet uddelt penge til sociale formål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed har Danfoss Jubilæumsfond sat små, solide spor i det frivillige foreningsliv rundt om i Danmark. Med et samlet beløb på mere end seks millioner er det en stolt tradition, som fonden nu har holdt vedlige i 33 år.

danfossFormand Henrik Brøndum havde inviteret repræsentanter fra fire modtagerorganisationer til overrækkelse af pengegavebeviser i Danfoss’ hovedbygning i Nordborg.
”Vi har blandt jubilæumsfondens bestyrelsesmedlemmer alle et stort blødt punkt, der hedder børn. Børn i alle aldre, børn med vanskelig opvækst, børn med dårligt helbred, børn i familier med dårlig økonomi, børn med integrationsproblemer. Simpelthen børn med problemer. Og fordi børn sjældent har mulighed for at løse deres egne problemer, forsøger vi her igennem Danfoss Jubilæumsfond at hjælpe dem, som direkte eller indirekte hjælper disse udfordrede børn. Og det bliver i særlig grad afspejlet i årets modtagere,” sagde han.

I år gik beløbene til

• Kvinder møder kvinder
• Foreningen Fodsporet
• Neonatalstrik
• Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund
Ved overrækkelsen bemærkede Formand Henrik Brøndum, at i år var alle prismodtagere indstillet af kollegaer i Danfoss, hvilket gjorde ham ekstra glad for at dele pengene ud, idet det viser vores kollegaer som socialt bevidste mennesker.

Om Danfoss’ Jubilæumsfond

Den 1. juli 1983 havde Danfoss 50-års jubilæum, og medarbejderne i hele Danmark havde besluttet at give en gave til Danfoss. Nogle år forinden var hver medarbejder begyndt at spare op til gaven, og det gav tilsammen et anseligt beløb på 1.700.000 kr., som blev overrakt. Ledelsen i Danfoss gav imidlertid pengene tilbage til medarbejderne, og herefter blev Danfoss Jubilæumsfond stiftet.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk