60 af Kirkens Korshærs brugere smagte Danmark bedste burgere

17. december 2019 Sønderborg

Det er ikke alene i Lazy Dogs restaurant, at folk sætter tænderne i Danmarks bedste burgere. Forleden fik brugerne hos Kirkens Korshær den samme oplevelse.

“Vi tog på besøg og lavede burgere til 60 brugere og vi synes, det giver rigtig god mening at være med til velgørenhed”, siger Kacper Stefanski, som ejer Lazy Dog i fællesskab med sin bror.

Brødrene er flyttet hertil fra England.

“Og derovre er velgørenhed meget udbredt, så det har vi taget med os. Sidste år – op til jul – gav vi burgere til 100 personer i Frelsens Hær og næste år er det andre, vi vil glæde”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kacper Stefanski går og tænker på, det ville være alletiders, hvis flere restauranter gik sammen og invitere såkaldt udsatte på mad.

“På den måde får de mennesker, som ikke har så mange penge og aldrig har råd til at gå ud, en mulighed for at opleve den mad, som restauranterne byder på”, siger Kacper Stefanski. Han forestiller sig, at arrangementet kunne være i en idrætshal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...