Nattens indbrud og et enkelt tyveri

8. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I tidsrummet fra kl. 23 og frem til kl. 04 natten til onsdag benyttede en tyv sig af et åbentstående vindue i en lejlighed i Kløvermarken.  Tyven stak hånden ind gennem vinduet og fik fat i en pung der indeholdt sygesikring, opholdstilladelse og 600 kr. i kontanter. En Samsung mobil, der lå i nærheden, fik tyven også med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Hvedemarken vågnede en beboer natten til onsdag kl. 02:52 ved, at der var larm fra nabo-lejligheden. Da han stod op, opdagede han, at der var indbrud hos naboen og han nåede lige at se en mand løbe væk fra stedet. Her er det endnu ikke klart, hvad der blev stjålet, siger politiet.

Kl. 03:57 vågnede en beboer i en lejlighed på Vølundsgade ved, at der stod to mænd i lejligheden. Da beboeren vågned,e stak de to mænd af på en sort og hvid scooter via Fiskerstien. Tyvene fik et 46” fladskærms-tv og et videokamera af mærket Sony med sig. De beskrives som unge og med anden etnisk herkomst end dansk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene var iført en hvid jakke.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...