Patrulje snuppede to der ikke skulle køre bil

10. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Politiets patrulje kører jævnligt rundt i området for at holde øje med, at alt er som det skal være på gader og veje her i området. Det gjorde var så ikke i to tilfælde torsdag.

Kl. 19:43 spottede politiet en rød Opel Astra på Nørrekobbel ved Vestermark i Sønderborg. Bag rattet sad en 20-årig mand som politiet kunne genkende. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/01/politi.jpg”>politi

“De vidste fra tidligere sager at manden ikke har noget kørekort”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Patruljen vendte bilen og kørte efter den røde Opel Astra og lige før Alssundbroen parkerede bilen på en vigeplads. Fremme ved bilen kunne politiet konstatere, at den 20-årige nu sad på passagersædet og på bagsædet sad en 19-årig mand.

De to mænd forklarede politiet, at bilen var blevet ført af en anden mand, der var stukket af fra stedet. Da politiet ikke havde haft bilen ude af syne, kunne det hurtigt tilbagevises. Den 20-årige blev sigtet for at køre uden kørekort.

Betjentene valgte i samme omgang at ransage de to personer, og på den 20-årige blev der fundet en ulovlig kniv. Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Sidst på aftenen, kl. 23:54, traf politiet en 24-årig mand fra Hvalsø på Sjælland. Han kørte i bil på Chr. X bro i Sønderborg, men en test med narkometeret viste, at han ikke burde sidde bag rattet i en bil, fordi han havde røget hash.

Han blev taget med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk