68 heste er meldt køreklar til Ringrideroptoget

29. juni 2018 Kultur

Nøjagtig kl. 11.30 fredag den 6. juli begynder det store og farverige rytteroptog gennem Sønderborg med start fra Sønderborg Slot. Og så er årets ringriderfest for alvor i gang.

Et af de spørgsmål der traditionelt interesserer publikum er, hvor mange heste og ryttere, der er med i optoget, og dermed på vej til Ringriderpladsen for i galgerne at dyste om kongetitlen. Det nøjagtige tal kendes imidlertid først fredag eftermiddag, men det kan dog afsløres, at de første 68 heste er tilmeldt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 68 heste er gemt under motorhjelmen på den smarte røde Citroen C1 med kaleche, som er hovedpræmien i årets ringriderlotteri.

Bilen, der normalt er ”opstaldet” hos autoforhandler Erling Høi-Nielsen på Elholm i Sønderborg, er både fredag og søndag med i optoget – nøjagtig som dengang, det var en rigtig hest, der var lotteriets hovedgevinst, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Salget af de 15.000 lodsedler går forrygende. Der bliver med garanti udsolgt. Lotterikomiteen har reserveret et mindre antal, som vil blive solgt på Ringriderpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med blot 15.000 lodsedler bliver chancen for at vinde en bil vel aldrig større. Derfor er det gode råd fra Lotterikomiteens formand Asger Sandhøj Jørgensen:

Er du heldig og møder en af de sælgere, der stadig har enkelte lodsedler tilbage, så køb med det samme. Vent ikke.

Vindernummeret  offentliggøres lørdag den 14. juli.

Navnet på den heldige vinder ventes offentliggjort i løbet af sommeren, når vedkommende har henvendt sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...