Lokal virksomhed får inspiration fra akademistuderende

2. juli 2016 Erhverv

En klasse multimediestuderende fra Erhvervsakademi Sydvest i Sønderborg har samarbejdet med den lokale virksomhed Hannemann Engineering og kommet med forslag til ny hjemmeside, logo trademark, plakater og brochurer. Det har resulteret i en helt ny hjemmeside og et nyt trademark.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hannemann Engineering er en virksomhed indenfor automation og fremstiller primært mekaniske transportløsninger for robot- og emballeringsbrancherne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hannemann Engineering samarbejder med Erhvervsakademiet og har haft studerende i praktik fra multimediedesign, marketing, IT og produktionsteknologi uddannelserne.  Denne gang var det en helt klasse af multimediestuderende, der arbejdede med virksomheden som eksamenscase. De var opdelte i grupper og hver gruppe kom med forskellige forslag til, hvordan Hannemann Engineering kan styrke deres kommunikation og synlighed.

Billede Palle Hannemann og multimediedesignere

Fra venstre CEO Palle Hannemann og multimediedesignere fra Erhvervsakademi SydVest. Foto: EASV

På baggrund af de mange forslag, valgte Hannemann Engineering af få implementeret en ny hjemmeside og få et nyt trademark. Hjemmesiden blev udarbejdet i samarbejde med en anden lokal virksomhed, Haug IT, som havde en multimediedesigner i praktik samtidig, skriver EASV i en pressemeddelelse.

Ejer og CEO Palle Hannemann udtaler omkring den nye hjemmeside: – de studerende gav mig mange nye ideer til, hvordan min hjemmeside kan kommunikere bedre med mine vigtige kundegrupper og udtrykke det, som Hannemann Engineering står for. Jeg kan kun anbefale, at andre virksomheder får mulighed for at få inspiration til at se på sin egen virksomhed på en ny måde.

Underviser fra erhvervsakademiet Peter Schroll udtaler: – for os giver det altid stor mening at samarbejde direkte med erhvervslivet, da det er formålet med vores uddannelser. De studerende får muligheder for at afstemme forventninger med en rigtig virksomhed, hvilket gør dem mere arbejdsparate i deres praktikperiode fra januar 2017.

Erhvervsakademiet vil gerne høre fra virksomheder, gerne indenfor Business-to-Business, som vil deltage i et samarbejde. Virksomheder kan kontakte Peter Schroll på telefon 4177 5794.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk