Als Træf: ’70’ernes store navn Slade spiller på Nordals

12. august 2014 Kultur
I '70'erne var Slade et virkeligt stort navn.

I ’70’erne var Slade et virkeligt stort navn.

I weekenden fejrer Als Træf 40 års jubilæum, og højdepunktet bliver koncerten med det ikoniske rockband, Slade, der fredag aften gæster Als Træf i Pøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hører du også til blandt de, der igennem ’70’erne og ’80’erne har sunglet med på hits som “Far Far Away”, “My oh My” og “Merry Christmas Everybody”?

Hvis du svarer ja, så kan du glæde dig til fredag aften, hvor det fantastiske rockband, Slade, gæster Als Træfs 40-års jubilæumstræf i Pøl på Nordals klokken 19.00. Med i besætningen har Slade blandt andet guitarist Dave Hill og trommeslager Don Powell med til Danmark.

Foruden Slade optræder AC/DC-coverbandet Ballbreaker både fredag og lørdag, hvor flere andre bands også er på programmet. Foruden den gode musik kan du glæde dig til konkurrencer, boder samt mad og drikke. Billetter koster 220 kroner på billetnet.dk og dækker hele weekenden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved indgangen koster billetter 250 kroner.

Også gæster uden motorcykel er velkomne på træffet. Man kan læse mere her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...