72 spiste sammen i Frivillighedens Hus

Sønderborg spiser sammen. Foto: Ole Kæhler
Sønderborg spiser sammen. Foto: Ole Kæhler
24. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag middag var der fællesspisning i Frivillighedens Hus og der dukkede 72 personer op for at nyde god mad og hyggesnakke med de andre, som var kommet.

“Arrangementet heddër Sønderborg spiser sammen og det er en udspringer af Danmark spiser sammen, om kommer fra Folkebevægelsen mod Ensomhed”, sagde frivilligkonsulent Johnny Gammegaard i sin velkomst.

“Det er bestyrelsen i Frivillighedens Hus, som har søgt penge, så I kunne komme her i dag og det er også dem, der står for det praktiske. I går var der 50 til fællesspisning i Gråsten og i morgen er det i Nordborg, der er spisning”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det, som I skal, det er at få en god snak med dem, der sidder omkring Jer og så bare have det hyggeligt”, sagde frivilligkonsulenten.

Menuen var glaseret skinke med flødekartofler og salat – og der blev rundet af med kaffe og kage. Et ekstra krydderi var parret bag Sjov & Musik i Sønderborg, som spillede og sang.

Her er der billeder fra Frivillighedens Hus.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...