75 gæster kan opleve Raasted Lund Quartet spille koncert på Kislings

11. August Kultur

Den 25. august er der tapasbuffet og koncert med Raasted Lund Quartet, der har Malene Mortensen med sig, når de kommer til Kislings i Perlegade.

Arrangementet begynder kl. 18 og slutter cirka 23.30.

Raasted Lund Quartet er resultatet af et kreativt samarbejde mellem Christian Lund, som leverer hovedparten af musikken, og Jens Erik Raasted, som skriver teksterne. Kvartetten har sin helt egen lyd som bevæger sig i grænselandet mellem fusion og jazz, med en udpræget melodisk åre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Raasted Lund Quartet har udgivet cd’en “RLQ featuring Malene Mortensen”, som fik fire hjerter af seks mulige i Politiken af den legendariske jazzanmelder Boris Rabinowitsch.

Sangerinden Malene Mortensen debuterede i 2003 med albummet “Paradise” og har spillet mere end tusinde koncerter over hele verden i løbet af de sidste 15 år. Hendes internationale gennembrud var albummet “Date with a dream”, som har solgt over 30.000 eksemplarer i 20 lande. Hun har turneret i Skandinavien, Europa, USA, Australien og Asien. Hun har samarbejdet med bl.a. Avishai Cohen, Chris Potter, Alex Riel, Christian McBride, Christian Sands og Niels Henning Ørsted Pedersen.

Først-til-mølle-billetter

Der serveres tapasbuffet inden koncerten, skriver Kislings.

Pris: kr. 400,-

Billetterne købes af betjeningen hos Kislings.

Der er 75 pladser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...