78-årig mand afleverede hævekort og kode til en svindler

8. marts 2023 112
Arkivfoto
Arkivfoto

Endnu en gang advarer politiet imod svindlere, som ringer til ældre mennesker og siger, at de er fra politiet eller banken – og siger, at de vil komme og hente hævekort og koder.

“Man skal aldrig aflevere hver hævekort eller koder til andre – og bliver man ringet op af en, der siger han er fra banken eller politiet, og derefter beder om oplysninger om hævekort, så skal man lægge på”, siger Thomas Berg fra politiet i Sønderborg.

Tirsdag blev en 78-årig mand, som bor i Sønderborg, ringet op af en person, som sagde han var fra banken.

“Manden hentede derefter hævekortet og han fik også koden. Det gjorde, at der blev hævet et større beløb på kontoen”, siger Thomas Berg.

Den 78-årige mand er ikke den eneste, som blev ringet op.

Tirsdag var politiet ude med en advarsel på Twitter:

Flere borgere i Sønderborg er i dag, tirsdag, blevet ringet op en person, der udgiver sig for at være fra politi eller bank og udspørger om hævekortoplysninger.

Banken eller politiets nummer fremgår i displayet, men politiet og bankerne ringer ikke og spørger til kortoplysninger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...