78-årig tog mødet med en blotter helt roligt

12. april 2016 112

En 78-årig kvinde tog det med knusende ro da en blotter viste sig for hende søndag eftermiddag kl. 17:40 på Jernbanestien mellem Perlegade og Jernbanegade i Sønderborg.

Blotteren overhalede kvinden til fods på stien og da han gik forbi hende sagde han et eller andet på et fremmed sprog. Da han var kommet forbi kvinden vendte han sig om og tog sig erigerede lem frem og holdt det i hånden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kvinden udbrød ”hold da kæft” og derefter stak manden af, fortæller Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Manden beskrives som ”ikke dansk af udseende”, mellem 45-50 år gammel, ca. 170 cm. Høj og almindelig af kropsbygning. Manden var brun i huden og havde kort sort hår der dog var ganske tyndt på toppen og på baghovedet. Blotteren var, delvist, iklædt mørkt tøj og så talte han et fremmed sprog.

“Vi har en formodning om at samme mand var på spil samme dag kl. 17:30 på Ørstedsgade”, siger Peter Baum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her blev der bemærket at en mand, der passer på beskrivelsen, gik frem og tilbage på fortovet med sit lem hængende ud af bukserne.

“En 66-årig kvinde var snarrådig nok til at tage et billede af manden”, siger Peter Baum.

Billedet er overgivet til politiet der ud fra billedet vil prøve at identificere manden.

Den 66-årige så den samme mand Skærtorsdag på samme sted. Der stod han med buskerne trukket helt ned omkring knæene og onanerede.

Politiet vil meget gerne høre fra andre der måtte have set den udenlandske mand. Politiet kan som altid kontaktes på tlf. 1-1-4.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk