78-årig tog mødet med en blotter helt roligt

12. april 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 78-årig kvinde tog det med knusende ro da en blotter viste sig for hende søndag eftermiddag kl. 17:40 på Jernbanestien mellem Perlegade og Jernbanegade i Sønderborg.

Blotteren overhalede kvinden til fods på stien og da han gik forbi hende sagde han et eller andet på et fremmed sprog. Da han var kommet forbi kvinden vendte han sig om og tog sig erigerede lem frem og holdt det i hånden.

“Kvinden udbrød ”hold da kæft” og derefter stak manden af, fortæller Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden beskrives som ”ikke dansk af udseende”, mellem 45-50 år gammel, ca. 170 cm. Høj og almindelig af kropsbygning. Manden var brun i huden og havde kort sort hår der dog var ganske tyndt på toppen og på baghovedet. Blotteren var, delvist, iklædt mørkt tøj og så talte han et fremmed sprog.

“Vi har en formodning om at samme mand var på spil samme dag kl. 17:30 på Ørstedsgade”, siger Peter Baum.

Her blev der bemærket at en mand, der passer på beskrivelsen, gik frem og tilbage på fortovet med sit lem hængende ud af bukserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En 66-årig kvinde var snarrådig nok til at tage et billede af manden”, siger Peter Baum.

Billedet er overgivet til politiet der ud fra billedet vil prøve at identificere manden.

Den 66-årige så den samme mand Skærtorsdag på samme sted. Der stod han med buskerne trukket helt ned omkring knæene og onanerede.

Politiet vil meget gerne høre fra andre der måtte have set den udenlandske mand. Politiet kan som altid kontaktes på tlf. 1-1-4.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...