78-årig tog mødet med en blotter helt roligt

12. april 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 78-årig kvinde tog det med knusende ro da en blotter viste sig for hende søndag eftermiddag kl. 17:40 på Jernbanestien mellem Perlegade og Jernbanegade i Sønderborg.

Blotteren overhalede kvinden til fods på stien og da han gik forbi hende sagde han et eller andet på et fremmed sprog. Da han var kommet forbi kvinden vendte han sig om og tog sig erigerede lem frem og holdt det i hånden.

“Kvinden udbrød ”hold da kæft” og derefter stak manden af, fortæller Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden beskrives som ”ikke dansk af udseende”, mellem 45-50 år gammel, ca. 170 cm. Høj og almindelig af kropsbygning. Manden var brun i huden og havde kort sort hår der dog var ganske tyndt på toppen og på baghovedet. Blotteren var, delvist, iklædt mørkt tøj og så talte han et fremmed sprog.

“Vi har en formodning om at samme mand var på spil samme dag kl. 17:30 på Ørstedsgade”, siger Peter Baum.

Her blev der bemærket at en mand, der passer på beskrivelsen, gik frem og tilbage på fortovet med sit lem hængende ud af bukserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En 66-årig kvinde var snarrådig nok til at tage et billede af manden”, siger Peter Baum.

Billedet er overgivet til politiet der ud fra billedet vil prøve at identificere manden.

Den 66-årige så den samme mand Skærtorsdag på samme sted. Der stod han med buskerne trukket helt ned omkring knæene og onanerede.

Politiet vil meget gerne høre fra andre der måtte have set den udenlandske mand. Politiet kan som altid kontaktes på tlf. 1-1-4.

29. marts 2024 Sønderborg, Frivillige

Aabenraa Selvhjælp vil hjælpe seksuelt krænkede i Sønderborg

29. marts 2024 Sønderborg

Voksne med senfølger efter seksuel krænkelse i barndommen kæmper med psykiske og/eller fysiske følgereaktioner. De hyppigst forekommende er PTSD, angst, lavt selvværd, tvangsforestillinger, problemer med krop og seksualitet, selvskadende, suicidal eller seksualiseret adfærd, spiseforstyrrelser og stofmisbrug. Ventetiden for at komme i behandling er over to år. Det betyder, at borgerne ikke få hjælp hurtig. Vi […]

Læs mere...