85 lokale gik med Patrick Cikirli i hans march mod ensomhed

5. september 2021 Sønderborg

Søndag tog 85 mennesker imod Patrick Cakirli, da han gik i land fra færgen i Fynhav og den lokale del af March Mod Ensomhed kunne begynde. Patrick Cakirli har brug for andres hjælp – for han går kun, hvis han har følgeskab – ellers står han stille!

“Jeg vil gerne sige 1000 tak, fordi I er mødt op – og så kan jeg fortælle, jeg kender til ensomhed og det er noget, der begynder, da jeg som ni-årig blev anbragt udenfor hjemmet. Som voksen isolerede jeg mig og det bliver man ensom af”, sagde Patrick Cakirli.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fleste af de lokale marchdeltagere blev kørt til Fynshav med bus og undervejs sagde sundhedsudvalgsformand Helge Larsen:

“Ensomhed er virkeligheden for omkring 400.000 danskere og marchen i dag er med til at fjerne tabuet omkring det at være ensom”, sagde sundhedsudvalgsformanden.

“For at komme ud af sin ensomhed, så skrev Patrick Cakirli i 2016 på Facebook, at han var ensom og at man kunne møde ham et bestemt sted på et tidspunkt”, sagde Helge Larsen. Nødråbet gav respekt og i 2017 begyndte Patrick Cakirli sin March Mod Ensomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag fulgte de fleste af 85 lokale Patrick Cakirli fra Fynshav til Sønderborg og mandag morgen går 100 lokale med ham fra Rådhustorvet til Aabenraas kommunegrænse.

Patricks Cikirlis march går i år fra København til Esbjerg.

“Undervejs kommer jeg til 66 kommuner og overnatter i 52 af dem”, siger han

Søndag aften er Patrick Cikirli i Frivillighedens Hus, hvor der er fælles spisning og så holder han et foredrag for godt 60 tilmeldte.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...