9-årige Ida fra Broager fik en discofest fra Make a Wish

27. januar 2019 Broager

Søndag middag begyndte alle de mennesker, der er en del af 9-årige Idas liv at samle sig i Ulkebølhallen.

De alle var inviteret til disco og det er Ida selv, der har bestemt, at netop disco skulle være temaet for festen.

“Jeg er vild med discomusik og med at danse, sagde Ida til SønderborgNYT, der kiggede indenfor i hallen, inden festen blev skudt i gang.

Det er foreningen Make a Wish, der arrangerer Idas fest.

“Make a Wish tager imod ønsker fra børn, der er ramt af alvorlig sygdom – og vi gør os umage for at opfylde ønsket”, siger Stine Petersen, som er frivillig i Make a Wish. Sammen med en stor flok andre frivillige opfylder hun ønsket fra Ida.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ida, som bor i Broager, har netop afsluttet den sidste kemobehandling.

“Vi er kommet gennem en periode, hvor det var den sidste af både den ene og den anden behandling. Fremover bliver Ida fulgt af lægerne. Men heldigvis ser ud til, at de har fået bugt med hendes kræftsygdom”, sagde Idas mor.

Og hvad er bedre end at fejre slutningen på en lang række behandlinger – og så med en discofest, hvor højdepunktet bliver, at Thomas Buttenschøn kommer og synger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Kommunen skal sikre at drikkevandsboringer er pesticidfri

1. december 2021 Politik

Alle kommuner skal gennemgå alle zoner omkring vandboringer inden udgangen af 2022 og sikre, at de friholdes for pesticider. For at nå i mål med dette krav har Teknik- og Miljøudvalget givet forvaltningen lov til at udstede påbud til ejere af jord omkring boringerne. ”Det handler i bund og grund om at beskytte vores drikkevand. […]

Læs mere...