Byrådsmedlemmer: Hvordan sikres anonymitet i kommunens trivselsundersøgelser?

16. februar 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I Sønderborg Kommune blev der gennemført en trivselsmåling i foråret 2017 omfattede alle medarbejderne.

Der var en samlet svarprocent på 90 pct. hvilket må anses som en positiv høj svarprocent.

To byrådsmedlemmer har på baggrund af henvendelser fra medarbejdere i Sønderborg Kommune sat spørgsmålstegn ved, hvorvidt trivselsmålingen har sikret deltagernes anonymitet.

Forvaltningen svarer:

For at beskytte medarbejdernes anonymitet overfor deres leder, så er der anvendt en funktionalitet, der låser medarbejderens besvarelse efter endt udfyldelse, således at det ikke var muligt at få adgang til medarbejderens udfyldte besvarelse, selvom man var i besiddelse af medarbejderens personlige loginoplysninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er forvaltningens vurdering, at der anonymiteten er sikret både ved den seneste gennemførte trivselsmåling og ved de tidligere trivselsmålinger, som har været gennemført efter tilsvarende principper som ovenstående.

 

2. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

To restauranter i Sønderborg er nomineret af Den danske spiseguide

2. maj 2024 Erhverv

Laura Steenholdt fra Karikatur, som nu har til huse ved Rytterstatuen ved havnen i Sønderborg, er nomineret som årets souschef for sit håndværk i køkkenet. Desuden er Karikatur nomineret som Årets Frokostrestaurant og Den danske Spiseguide har også nomineret Restaurant Syttende på Hotel Alsik I januar måned var Bent Christensen, der er redaktør på Den […]

Læs mere...