To nederlag og en sejr til Sønderborgs boksere

18. februar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Oliver Clausen fra Sønderborg Amatør Bokseklub kom ikke i kamp ved lørdagens boksestævne i Feldsted, fordi hans modstander pludselig blev syg.

Det fortæller boksetræner Johnny Dehnfeld fra den lokale bokseklub til SønderborgNYT.

“Vi havde Isaac Bech, der er debutant, i ringen mod en bokser fra Karlebo. Første omgang blev lige, men i anden omgang gik Isaac Bechs skulder af led. Det flytter debutantens fokus fra boksningen til skulderen, så jeg smider håndklædet og stopper kampen”, siger Johnny Dehnfeld.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalopgøret mellem Sønderborgs Karoline B. Hansen og Jessica Petersen fra Feldsted havde Feldstedbokseren som favorit.

“Jessica Petersen er svær at bokse imod og hun tåler en del, så hun fik alle fem dommeres stemmer og dermed sejren”, siger Johnny Dehnfeld.

Mikkel Davidsen og Martin Petersen – boksestævnets hovedkamp – Mikkel Davidsen vinder første omgang stort og vinder også anden omgang. Han taber dog 3. omgang – men vinder kampen samlet med dommerstemmerne  5-0.

2. maj 2024 Politik, Sønderborg

To partier vil ikke spare på fysio- og ergoterapi til børn og unge

2. maj 2024 Politik

Socialdemokratiet og Enhedslisten ønsker ikke at gennemføre besparelser på fysio- og ergoterapeuter, men vil foreslå at annullere besparelser for en million kroner på netop den støtte til børn og unge. Fordi det står klart, at de foreslåede besparelser på fysio- og ergoterapeutisk støtte til børn og unge ikke kan gennemføres uden kraftige forringelser for hjælpen […]

Læs mere...