Topkamp i Ulkebøl: Sønderborg Inter møder København Futsal i semifinale

26. februar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Inter kan kalde sig ubesejret vinder af DBU Futsal Liga Vest 2017/2018.

Efter 14 kampe med en 11-3-0 statistik. En super bedrift af holdet som kun spiller sin 2. sæson i Danmarks bedste Futsal række

Førstepladsen giver adgang til slutspillets semifinaler og retten til hjemmebane, skriver Sønderborg Inter i en pressemeddelelse.

Sønderborg Inter møder de forsvarende Danmarksmestre fra København Futsal i semifinalen, fordi københavnerne sikrede sig 2. pladsen i Liga Øst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Semifinalen spilles på hjemmebanen SwipBox Arena ved Ulkebøl Hallen lørdag den 3. marts kl. 16:00.

Det bliver en svær opgave, fordi Final4/Slutspillet er domineret af holdene i Øst Ligaen og det ses også på, at mesterholdet siden Ligaens start i 2007 har været fra Øst Ligaen.

Sønderborg Inters semifinalemodstander har vundet mesterskabet tre gange i 2017, 2014 og 2012 og har en del landsholdsspillere i truppen.

Sønderborgspillerne er klar og topmotiverede på udfordringen og derfor opfordres sønderborgenserne til at komme ud i hallen og bakke op og opleve Futsal på topplan i Ulkebøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...