Lørdag: Kom og hep – Sønderborg Inter spiller DM-finale i Futsal i Humlehøj-hallerne

9. marts 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Inter leverede overraskelsen i semifinalen mod de forsvarende DM mestre fra København Futsal og nu er der lagt op til et brag af en finalekamp mellem Sønderborg Inter – JB Futsal Gentofte.

Begge hold er ubesejret i 15 kampe i denne sæson, så det er en kamp man ikke må gå glip af. Husk at komme og bakke op om Sønderborg holdet i sæsonens hidtil sværeste og vigtigste kamp, skriver Sønderborg Inter i en pressemeddelelse.

JB Futsal Gentofte har ca. 75 procent af landsholdsspillerne i deres trup, så det bliver et hold med international erfaring Sønderborg skal op imod.

Artiklen fortsætter under annoncen

JB Futsal Gentoftes to interne opgør i Liga Øst mod København Futsal den her sæson er begge endt med en 1 måls sejr til JB Futsal. Så selvom JB er favoritter, så tror Sønderborg Inter på at man kan skabe sensationen.

Tre-dobbelte mestre

JB Futsal Gentofte har vundet DM tre gange i alt.

Senest i 2016. De øvrige gange var i 2015, 2013.

Så det bliver noget af en modstander Sønderborg Inter skal op imod og derfor er det vigtigt, at holdet starter godt ud i første kamp på hjemmebane – og der er derfor brug for alle på lægterne hvis Sønderborg Inter skal overraske og hive sejren hjem som holdet formåede at gør i semi finalen md København Futsal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finalen spilles over to opgør.

Det første på hjemmebane lørdag d. 10 marts kl 17:45 og det andet på udebane d. 17 marts kl. 17 i Gentofte.

Holdet med det bedste samlede resultat bliver Danmarksmester og får adgangsbillet til at spille med i UEFA Futsal Cup.

2. maj 2024 Politik, Sønderborg

To partier vil ikke spare på fysio- og ergoterapi til børn og unge

2. maj 2024 Politik

Socialdemokratiet og Enhedslisten ønsker ikke at gennemføre besparelser på fysio- og ergoterapeuter, men vil foreslå at annullere besparelser for en million kroner på netop den støtte til børn og unge. Fordi det står klart, at de foreslåede besparelser på fysio- og ergoterapeutisk støtte til børn og unge ikke kan gennemføres uden kraftige forringelser for hjælpen […]

Læs mere...