Augustenborghallerne fejrer de første 50 år

15. marts 2018 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag den 24. marts er der fest i Augustenborg. Augustenborghallerne fejrer sit 50 års jubilæum fra kl. 13.00 med et hav af aktiviteter i og omkring hallen.

“Det er utroligt, der er gået mere end 50 år siden det første spadestik blev taget til Augustenborghallen”, siger Peter Buhl, der i dag er formand for hallens bestyrelse.

“Vi er utrolig stolte af den udvikling der er sket gennem årene og ikke mindst med udvidelsen i 2009 til det Aktivitets- og Kulturcenter vi har i dag. Augustenborghallerne er byens og oplandets hjerte og samlingssted”, siger Peter Buhl i en pressemeddelelse,

Artiklen fortsætter under annoncen

På jubilæumsfestdagen er der åbent hus i hallerne fra kl. 13.00, hvor brugerne har fyldt hallerne med forskellige spændende aktiviteter, lige fra Futsal til dans, som man kan kigge på eller deltage i.

I Kultursalen vises der film fra den spæde begyndelse og her kan man også opleve et udsnit af Als Revyen og koncert med Sønderborg Garden.

I Atriumgården vil der være café og hyggemusik med Six Feet High – og kl. 15.30 byder vi på stort kaffebord som afslutning på dagen.

Som en festlig optakt vil der være optog fra havnen kl. 12.45 med Sønderborg Garden i spidsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den officielle åbning af dagen sker kl. 13.00 i Kultursalen med taler af borgmester Erik Lauritzsen, Stephan Kleinschmidt og hallens formand.

 

Vi glæder os til at se rigtig mange til jubilæumsfest i Augustenborghallerne lørdag den 24. marts fra kl. 13.00, og at rigtig mange vil følge Sønderborg Garden fra Havnen til hallen kl. 12. 45.