Fotoudstilling i Galleri Artibs i Holm i påsken

22. marts 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fotograferne Kirsten Trebbien og Ib Trebbien eksperimenterer med formater og materialer i dette års påskeudstilling, hvor de er på hjemmebane i galleriet Artibs i Holm som en del af Påskeudstillinger på Als.

Deres motiver og tilgangen til dem er forskellige. Men begge har en forkærlighed for det uperfekte i deres billeder: den krøllede dug, brødkrummerne, den sorte koral, der bryder op gennem sandet, kluden over kølerdækslet, skriver galleriet Artibs i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor Kirsten Trebbiens udgangspunkt er det klassiske stilleben, arrangeret og fotograferet i kontrollerede studieomgivelser, finder Ib Trebbien som oftest sine motiver ude på lokationer langt fra studiet.

Udstillingen er åben hele påsken, fra skærtorsdag til 2. påskedag, klokken 11-17 og adressen er Møllegade 1, Holm, Nordborg.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...