Unge i Augustenborg ønsker sig en skatebane

2. juni 2018 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Unge skatere i Augustenborg ønsker sig brændende en skatebane i byen. Som det er nu, må de en tur til Sønderborg for rigtigt at kunne folde sig ud på deres skateboards.

”Min søn og hans kammerater tog en gang om ugen bussen ind til Sønderborg for at bruge skaterhallen derinde. Så en dag kom han med sit skateboard under armen og spurgte, om jeg ikke lige kunne sørge for, at der kommer en skatebane i Augustenborg – og det lovede jeg så”, siger Mikkel Bløns Vestergaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han og en gruppe andre forældre til skateglade børn og unge i Augustenborg har siden arbejdet på at finde frem til, hvordan en skaterbane kan etableres og drives i byen.

Undervejs fik Andelskassen i Augustenborg øje på projektet og donerede 7.000 kroner, der skal bruges på at få en arkitekt til at tegne banen.

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14 i Frivillighedens Hus i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og det koster […]

Læs mere...